Vargas: "Anderlecht heeft voor mij gevochten"

WOENSDAG, 14 SEPTEMBER 2011, 17:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Als alles goed gaat maakt Ronald Vargas binnen enkele weken zijn debuut voor Anderlecht. Les Sports, het nieuwe magazine van La Dernière Heure, pakt vandaag uit met een exclusieve reportage over de Venezolaan.


"Mijn eerste maanden zijn hier heel goed verlopen", vertelt Vargas. "Iedereen ontving me hier sinds dag 1 echt met open armen. Ik voel me hier op mijn gemak. Mijn conditie wordt ook elke dag beter en mijn zware blessure lijkt steeds verder en verder weg."

La Perla beseft wel dat hij zonder die zware blessure onhaalbaar had geweest voor paars-wit "Maar het lot maakt soms rare kronkels", weet hij. "Vandaag ben ik heel dankbaar en dank ik God voor mijn transfer. Want je mag niet vergeten dat 2,5 miljoen euro toch ook niet weinig is, zeker niet voor een geblesseerde speler. Door die geste te stellen, toonde Sporting enorm veel respect voor mij. Wat een verschil met het wantrouwen, de twijfels en kritieken bij Club Brugge ... Anderlecht heeft gevochten voor mij. En daarom ben ik ook bereid om tot het uiterste te gaan voor mijn nieuwe club."

Het volledige interview kan je lezen in DH Les Sports, vanaf vandaag te koop in de krantenwinkel.



anderlecht-online forum