Jacobs: "Iedereen maakt kans in onze groep"

WOENSDAG, 14 SEPTEMBER 2011, 21:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen komt AEK Athene voor de tweede keer in een jaar op bezoek in het Astridpark. De Grieken missen wel competitieritme en hebben financiële kopzorgen. "We zullen pas achteraf weten of dat heeft meegespeeld", aldus Ariël Jacobs.

&llt;br>"Je weet nooit wat er zal gebeuren", blijft de coach voorzichtig. "Die spelers hebben er alle belang bij zich te tonen in Europa. Dat is goed voor hun marktwaarde."

"We spelen thuis en we willen een goeie start maken. We zijn het een beetje aan onszelf verplicht om te winnen. En AEK zal wellicht blij zijn met een puntje."

Volgens Jacobs zijn de teams in groep L aan elkaar gewaagd. "Ik denk dat het een vrij evenwichtige groep is. Vorig seizoen hebben we ook gezien dat buiten Zenit iedereen aan elkaar gewaagd is. Iedereen maakt dus kans. Trouwens, als je zoals Lokomotiv thuis een 0-2 tegen Zenit ombuigt naar 4-2 winst kan je wel op een bal trappen zeker?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.