Jovanovic: "Verwacht een moeilijke match"

WOENSDAG, 14 SEPTEMBER 2011, 22:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De vermoeidheid slaat stilaan toe bij Milan Jovanovic, maar de spits is klaar om ook Europees te presteren. "Ik heb de afgelopen twee weken zoveel gespeeld dat het normaal is dat ik een beetje moe ben", aldus Jova.


"Maar ik ben blij dat ik opnieuw kan voetballen én ik speel met vertrouwen, dat is het belangrijkste", glimlachte Jovanovic op de persbabbel voor de wedstrijd.

De Serviër vond vrijwel meteen de weg naar doel in zijn eerste wedstrijden voor paars-wit. "Dat het zo snel ging, verbaast me niet. Ik had het verwacht, want ik word hier omringd door veel goeie spelers", zegt hij. "Ook de manier waarop de mensen in Anderlecht me aanvaarden, is fantastisch. Enkel op fysiek vlak ben ik nog geen top."

Druk kent de 30-jarige Jovanovic niet. "Ik denk er niet over na, ik trap de ballen eigenlijk gewoon binnen. Ik sta niet onder druk en dan gaat het allemaal net ietsje makkelijker.

Met Standard speelde Jovanovic al tegen Olympiakos en Panathinaikos, maar AEK Athene is een grote onbekende. "Ik weet niet veel over de club, maar ik verwacht een moeilijke match. Zeker omdat het de eerste match is in de poulefase. Ons voordeel is dat we in volle competitie zitten en op eigen veld spelen. Aan de andere kant zijn we misschien ook wel een beetje meer vermoeid dan zij, dat is het enige waar ik een beetje schrik voor heb ..."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.