Voorbeschouwing: Anderlecht - AEK Athene

DONDERDAG, 15 SEPTEMBER 2011, 10:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Straks begint Anderlecht aan een nieuw hoofdstuk in Europa tegen AEK Athene. Vorig seizoen klopte paars-wit de Grieken met 3-0. Onder meer Boussoufa en Lukaku, allebei inmiddels vertrokken, vonden toen de weg naar de goal.


"We mogen niet focussen op vorig jaar", aldus coach Ariël Jacobs. "Toen had AEK veel geblesseerden. Bovendien heeft het zich versterkt."

Tom De Sutter is fit geraakt, maar de spits begint waarschijnlijk op de bank. Matias Suarez krijgt net als tegen Kortrijk de voorkeur in de punt van de aanval. Milan Jovanovic is vermoeid, maar Jacobs gaf al aan dat hij niet over de luxe beschikt om de Serviër rust te gunnen.

De wedstrijd is straks live te volgen op Canvas. De voorbeschouwing begint om 20u50. Commentaar: Frank Raes.

Aftrap: 21u5
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion
Scheidsrechter: Gomez (SPA)

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Juhasz, Deschacht, Biglia, Kljestan, Canesin, Jovanovic, Suarez, Gillet
Invallers:

Geblesseerd: Vargas, Mbokani, Molins, Mazuch, Badibanga
Geschorst:
Gevaar voor gele schorsing:

: : : AEK ATHENE : : :

Mogelijke opstelling: Arabatzis, Georgeas, Manolas, Dellas, Karabelas, Vargas, Gentzoglou, José Carlos, Leonardo, Gudjohnsen, Liberopoulos
Invallers:

Geblesseerd: Kafes, Makos, Kostadopolous
Geschorst:
Gevaar voor gele schorsing:

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.