Deschacht: "Troffen AEK op juiste moment"

VRIJDAG, 16 SEPTEMBER 2011, 10:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht zag Anderlecht vlot de maat nemen van AEK Athene. "Enkel in het begin hadden we het even moeilijk", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Maar vanaf ons eerste doelpunt wist ik dat we zouden winnen."


"In de tweede helft hebben we gedaan wat ons vroeger soms niet lukte: een match die we goed in handen hebben kalm uitvoetballen. We gaven geen kansen meer weg en lieten nog goed voetbal zien."

AEK Athene gaf gisteren een matige tot zwakke indruk. "Vergis je niet, het zijn stuk voor stuk goede voetballers, maar ze hebben nog weinig matchritme in de benen. We hebben AEK op het juiste moment getroffen", aldus Deschacht.

Europese mijlpaal

Deschacht bereikte gisteren ook een persoonlijke mijlpaal. Het was de 63ste Europese match voor de blonde verdediger, waarmee hij naar de vijfde plaats wipt. Enkel De Wilde (88), Crasson (78), Vercauteren (68) en Baseggio (66) hebben meer Europese wedstrijden op hun teller voor Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.