Selectie: AA Gent - Anderlecht

VRIJDAG, 16 SEPTEMBER 2011, 17:32 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Komende zondag neemt Anderlecht het op tegen AA Gent, de huidige leider in de Jupiler Pro League. Ariël Jacobs selecteerde een 21-koppige kern voor deze wedstrijd. Suarez, Canesin en Kouyaté zijn nog steeds onzeker.


"Rond Cheikhou en Matias bestaat het meeste twijfel", aldus Jacobs. "Kouyate sukkelt met de adductoren, Suarez en Fernando hebben dan weer last van de enkel."

Allicht moet Jacobs dus enkele wijzigingen doorvoeren in zijn elftal. "We zullen niet roteren om te roteren, maar we moeten gewoon de opeenvolging van matchen goed in het oog houden en proberen voor iedere speler een gulden middenweg te vinden. Sommige spelers willen altijd en overal spelen, maar af en toe moet je ze ook eens tegen zichzelf beschermen."

Selectie: Biglia, Deschacht, De Sutter, Fernando, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kabasele, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari, Schollen, Suarez, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.