"Mijn revalidatie ligt op schema"

ZATERDAG, 20 FEBRUARI 2021, 09:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hendrik Van Crombrugge is op de terugweg na zijn rugoperatie. De revalidatie loopt goed en hij traint soms al op het veld met de keeperstrainer. De doelman hoopt terug beschikbaar te zijn vanaf eind maart al is dat geen ramp als het niet lukt. 

Ondanks zijn rugoperatie blijft Van Crombrugge wel aanwezig in de ploeg. Hij gaat af en toe langs in de kleedkamer en is er soms ook voor en na wedstrijden. "Gewoon aanwezig zijn is soms al genoeg. Op die manier kan je al aanvoelen hoe de sfeer in de groep zit. Je hoeft niet altijd nadrukkelijk je aanwezigheid laten opmerken maar gewoon laten weten dat je er bent voor als ze je nodig hebben."

Transfer

Van Crombrugge is al vaker genoemd met een transfer, al is dat nu niet zijn belangrijkse bezigheid. "Het zou heel ongepast zijn om nu over een transfer te praten. Mijn volledige focus ligt op Anderlecht. Mijn profiel als meevoetballende keeper zal altijd intressant zijn, maar voolopig is dat dus niet aan de orde. Wel heb ik extrasportieve plannen in 2021: mijn huwelijk met Tanja. Door Covid-19 hebben we dat moeten uitstellen, een feest met tien man en mondmaskers is niets voor ons. We willen het doen zoals het hoort. Dus net als met al het andere moeten we afwachten hoe de zaken gaan evolueren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.