Van Holsbeeck over de paars-witte scouting

ZONDAG, 18 SEPTEMBER 2011, 11:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het bestuur van Anderlecht kreeg de voorbije maanden veel kritiek te slikken over het transferbeleid van de club. Manager Herman Van Holsbeeck werd zelfs uitgejouwd op de fandag en gaat het scoutingsbeleid nu bijstellen.


"Ik kreeg nooit zoveel kritiek op het transferbeleid als in de afgelopen maanden, terwijl ik al twee jaar nagenoeg geen scoutingswerk meer doe", zegt Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "We gaan de werking van het scoutingsapparaat optimaliseren."

"In grote lijnen willen we als volgt tewerk gaan: de scouting stelt de rapporten op, en ikzelf en Philippe Collin zullen daarna de spelers waarover unanimiteit bestaat één of twee keer bekijken, om te zien of de rapporten overeenstemmen met ónze inschatting. Met die bevindingen trekken we naar de raad van bestuur, die onder leiding van Roger Vanden Stock het licht al dan niet op groen zet."

"Als je kijkt naar wie we destijds in Argentinië haalden - Frutos, Biglia, Pareja, Suarez - dan kun je niet stellen dat we er niks van kennen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.