Lokomotiv verplettert Terek Grozny

ZONDAG, 18 SEPTEMBER 2011, 20:50 - Sporzafanaat

Lokomotiv Moskou, de volgende tegenstander van Anderlecht in de Europa League, is in uitstekende doen. Na de 4-2 zege tegen Zenit Sint-Petersburg klopte Lokomotiv nu ook Terek Grozny, de nieuwe club van Jonathan Legear, met 0-4.

De Russische international Denis Glushakov zette in de eerste helft twee strafschoppen om. Na rust maakten Caicedo en Maicon de 0-4 eindstand compleet.

Na twee uitgestelde wedstrijden kwam AEK Athene dit weekend voor het eerst in actie in de eigen competitie. De Grieken wonnen met 1-0 van Ergotelis na een goal van Grigoris Makos.

Het Oostenrijkse Sturm Graz ten slotte, kwam tegen FC Wacker Tirol niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Imre Szabics scoorde voor de thuisploeg.