Beloften spelen 2-2 gelijk tegen Gent

DINSDAG, 20 SEPTEMBER 2011, 14:07 - Sporzafanaat

De beloften van Anderlecht kwamen gisteren in actie tegen AA Gent. Paars-wit stond na een kwartier al op een comfortabele 0-2 voorsprong, maar gaf de zege helemaal op het einde nog weg.

Met Samuel, Diogo en Lamisha Musonda deden er drie spelers uit de A-kern mee. Bryan Verboom zette Anderlecht al vroeg op rozen en na vijftien minuten zorgde Lamisha Musonda met een penaltygoal voor de 0-2. Maar in de tweede helft lieten de Brusselaars Gent nog terugkomen tot 2-2.

Uitslag: 2-2
Doelpunten: 06' Verboom (0-1), 15' Musonda L. (0-2, pen), 57' Belic (1-2), 89' Okitokandjo (2-2)

Anderlecht: Roef, D'Alberto, Godeau, Samuel, Verboom, Diogo, Luckermans (73' Tarfi M.), Tarfi K., Kabasele (46' Dendoncker), Musonda L., Koulibaly