Gillet: "We dachten dat alles vanzelf ging"

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2011, 14:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met twee doelpunten trok Guillaume Gillet Anderlecht over de streep tegen Beerschot. "Ik ben blij dat ik de ploeg daarmee aan de zege heb kunnen helpen", aldus Gillet, "maar we hebben onszelf schrik aangejaagd."


"We mochten Beerschot niet tot 2-2 laten terugkomen", aldus Gillet in Het Nieuwsblad. "We hadden nochtans alles in handen, maar gingen er blijkbaar van uit dat alles vanzelf ging. We lieten de teugels wat los, terwijl we net zeer geconcentreerd moesten blijven. Hier moeten we zeker nog eens over praten als we de beelden analyseren."

Als middenvelder vindt Gillet regelmatig de weg naar doel, maar twee keer in één wedstrijd was al eventjes geleden. "Van tegen Brussels, tijdens mijn derde wedstrijd in het Anderlecht-shirt", zo preciseert hij. "Mijn neus voor goals is een van mijn sterke punten. Ik ben blij dat ik de ploeg daarmee aan de zege heb kunnen helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.