Rode Losada: "Het is hier altijd hetzelfde"

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2011, 15:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Even leek Hernan Losada de held van Beerschot te worden toen hij een strafschop omzette. Twee minuten later was zijn sprookje uit en mocht hij vertrekken met een tweede gele kaart. Na de match was hij nog niet echt afgekoeld.


"Ik weet nog altijd niet waarom die eerste kaart er kwam", zuchtte Losada. "Ik ging vieren met onze supporters en sprong daarbij op een reclamebord. Staat er dan ergens in het reglement dat dat niet mag? Het is niet zo dat ik op de hekken sprong, hé."

"Even later kreeg ik geel voor een tackle. Ik ging vol voor de bal, maar had Kljestan niet gezien en raakte hem een beetje. Tja, daar moest de scheidsrechter in één seconde beslissen ..."

Bij het verlaten van het veld maakte Losada het bekende omkoopgebaar met zijn vingers. Veel wilde hij er na de match wel niet over zeggen. "Genoeg frustratie en reactie voor één dag. Ik wil het er niet echt meer over hebben. Enkel dit wil ik nog kwijt: op Anderlecht is het altijd hetzelfde. Zeker voor Beerschot blijkt het erg moeilijk om hier iets te rapen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.