Uitslagen Europese tegenstanders Anderlecht

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2011, 19:19 - BelgicaZeus

Anderlecht won dit weekend, maar wat deden onze Europese tegenstanders dit weekend in hun eigen competitie?

Anderlecht was de enige ploeg uit groep L die in de eigen competitie kon winen. Lokomotiv Moskou, de tegenstander van komende donderdag, raakte niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Rubin Kazan

AEK en Sturm Graz bleven zelfs helemaal puntenloos achter ...
Sturm Graz 1 - 2 Austria
PAOK 3 - 0 AEK Athene

Lokomotiv had het veldoverwicht in het begin van de wedstrijd, maar slaagde er niet in om de verdediging van Rubin echt te verontrusten. Op het halfuur kwamen de bezoekers gevaarlijk opzetten, maar doelman Guilherme kon een doelpunt voorkomen.

Lokomotiv gaf meteen repliek, Maicon ging door op de flank en probeerde Caicede te bereiken maar die kon net niet binnen tikken. Voor de rust bleef het 0-0.

Vroeg in de tweede helft scoorde Lokomotiv via Zapater, de thuisploeg kon niet standhouden en kreeg de 1-1 binnen.

Lokomotiv : Guilherme, Burlak, Da Costa, Shishkin, Yanbaev, Zapater, Ibricic (72’ Loskov), Ignatyev (79’ Obinna), Ozdoev, Caicedo (84’ Sychev), Maicon