Juhasz: "Ik hoop op drie punten"

DONDERDAG, 29 SEPTEMBER 2011, 14:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz kijkt met vertrouwen uit naar de partij van straks. "Mijn goede vriend Balazs Dzsudzsak, die ook bij Anzhi speelt, zegt dat we gaan winnen. Volgens hem is Lokomotiv een ploeg met hoogtes en laagtes."


"Volgens Dzsudzsak kan Lokomotiv de grootste club verslaan, maar ook verliezen van de kleinste", aldus Juhasz in La Dernière Heure. "Ze zijn minder sterk dan Zenit Sint-Petersburg. Ze zijn vooral ook minder regelmatig."

"Ik hoop dan ook op drie punten straks", vervolgt Juhasz. "Gezien zijn status zou Anderlecht altijd moeten winnen, maar we zullen wel zien. Het vertrouwen is er alleszins. Het late doelpunt van Gillet zondag heeft ons een boost gegeven."

Ook Juhasz scoorde zondag. Vanavond weer? "Ik heb al 23 keer gescoord voor Anderlecht. Stel je voor dat ik hier nummer 24 kan maken. Tot nu toe scoorde ik Europees nog maar één keer: uit een corner van Serhat Akin op AC Milan. We verloren toen wel met 4-1."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.