De Boeck als scout? Wie volgt hem op als verdediger?

DONDERDAG, 2 DECEMBER 2004, 10:51 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl Glen De Boeck zijn nieuwe tegenslag nog verwerkt, zoekt men bij Anderlecht alvast naar een functie die de verdediger bij de club kan vervullen indien hij stopt met voetballen.


De Boeck besliste om zich te laten opereren maar het staat nog niet vast of hij al dan niet doorgaat met voetballen. Er wacht de onfortuinlijke verdediger een revalidatie van minstens 6 maanden.

Anderlecht-manager Van Holsbeeck had een uitgebreid gesprek met De Boeck en gaat alvast op zoek naar een functie binnen de club. Daarbij denkt de manager aan een commerciële functie, De Boeck verkiest echter een sportieve functie. Misschien als scout?

"Als Glen beslist om ermee te stoppen, gaan we hem een job aanbieden intern. Zo heeft hij de kans om zijn nacarrière voor te bereiden. Scouting is bijvoorbeeld een mogelijkheid."Anderlecht blijft meer dan ooit op zoek naar een centrale verdediger. "Iemand die ook op de linkerflank kan spelen. En die leiderschapskwaliteiten heeft, om de jonge garde in de hand te houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.