Jovanovic: snel furieus, even snel afgekoeld

MAANDAG, 21 NOVEMBER 2011, 13:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic speelde een erg opvallende wedstrijd tegen STVV. De Serviër was erg gretig. Zo gretig zelfs dat hij zich twee keer kwaad maakte: eerst omdat hij een vrije trap niet mocht nemen, later omdat hij geen penalty kreeg.


De wedstrijd was een kwartier oud toen Jovanovic na een knappe ren foutief werd afgestopt. Jova wilde de vrije trap graag zelf trappen, maar Wasilewski eiste het leer op. Hij stak vervolgens beide handen op naar de bank om de bal te claimen, maar Wasyl strapte en scoorde. Jovanovic was de eerste om hem te feliciteren.

"Het was een heel belangrijk doelpunt. Tot dan verdedigde STVV heel sterk, nadien was het makkelijker voetballen. Ze hielden enorm veel volk achter de bal, typisch voor die 'kleinere' ploegen. Ze denken alleen aan verdedigen", zo vertelde Jovanovic na de partij over het eerste doelpunt van de avond.

Ook aan het einde van de wedstrijd maakte Jovanovic zich nog eens kwaad. Hij ontstak in een furie omdat hij geen strafschop kreeg nadat hij door Iandoli ten val was gebracht. "Er was zeker contact, maar dat is mijn mening. Ik weet dat het moeilijk is voor de ref om alles te zien, maar ik hoop dat ze in de toekomst wel die beslissingen durven nemen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.