"Gouden Schoen winnen zou een eer zijn"

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2011, 13:38 - Sporzafanaat
Logo Anderlecht-Online

Matias Suarez is één van de absolute smaakmakers bij Anderlecht en ook in Europa maakte de Argentijn al indruk met zes goals. Hij is dan ook één van de topfavorieten voor de Gouden Schoen.


"Of ik de Gouden Schoen kan winnen? Ik zou het niet weten", zegt Suarez in Het Laatste Nieuws. "Het zou een eer zijn, maar voor mij heel onverwacht. Nooit heb ik gedacht in Europa een individuele trofee te kunnen winnen."

Maar ook ploegmaat Lucas Biglia is volgens Suarez een grote kanshebber. "Hij is met een lengte voorsprong de beste voetballer in België. Lucas is wat afgeremd door zijn schouderblessure, maar hij verdiende al twee keer de Schoen te winnen."

Volgende week trekt Anderlecht naar Griekenland voor de uitmatch tegen AEK Athene, maar eerst wacht Zulte Waregem. "Met Athene is niemand in de groep momenteel bezig, onze aandacht is uitsluitend gericht op de competitiematch tegen Essevee", aldus Suarez. &quoquot;Of het nu Zulte Waregem is of AEK Athene, ik heb gewoon heel veel zin om alle wedstrijden te spelen."anderlecht-online forum