Jacobs: "Ik wil leidersplaats vasthouden"

DONDERDAG, 1 DECEMBER 2011, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kwalificatie staat al vast, maar Ariël Jacobs wil meer. "Die 18 op 18 is voor de statistieken", zo zei hij. "Het enige waar het mij om gaat, is dat we onze leidersplaats vasthouden. Dat is belangrijk voor de volgende ronde."


In september won Anderlecht eenvoudig met 4-1 tegen AEK Athene. Loopt het straks opnieuw zo vlot? "We staan tegen een ander AEK dan in het begin van de campagne. Toen hadden ze nog geen enkele competitiematch gespeeld, nu staan ze tweede achter Panathinaikos", zo weet Jacobs.

"Met hun nieuwe coach hebben ze weer stabiliteit gevonden. Dat is nog niet te zien in de Europa League, wel in hun kampioenschap. Ik denk dat ze in hun laatste Europese thuiswedstrijd zullen willen laten zien tot wat ze in staat zijn."

Gezien de stand in de groep, heeft Jacobs de luxe om enkele spelers rust te gunnen ten voordele van jongens die meestal op de bank zitten. "Het kan inderdaad zijn dat ik anderen laat spelen", bleef hij op de vlakte. "Of De Sutter zijn kans krijgt? Alles is mogelijk."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.