Reacties na GBA-RSCA

MAANDAG, 6 DECEMBER 2004, 09:14 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zette geen knalprestatie neer tegen Germinal Beerschot. Toch won paars-wit en het kon opnieuw de nul houden. Na de wedstrijd vroegen we om reacties bij de trainer en bij de spelers.


Aruna liet zich dit seizoen al enkele keren op een schwalbe betrappen, maar werd in Germinal Beerschot wel echt onderuit getrapt.
"Natuurlijk heb ik me bij die fase laten vallen. Iedereen zegt toch dat ik een valsspeler ben. Serieus, ik wil geen polemiek starten, maar het was penalty."
"Tja, de scheidsrechters houden mij in de gaten en zoeken mij. Ik wil dit gewoon zo snel mogelijk vergeten."

Broos: "Aruna krijgt nu wel zijn reputatie tegen. Het was een zuivere penalty. Ze zullen hem middendoor moeten stampen voor hij nu een penalty krijgt."

Verliezend coach Marc Brys van Germinal Beerschot: "Kompany hield RSCA recht. Toen wij het moesten doen, stond Vincent Kompany op. Hij is gewoon een defensie op zich."

Kompany bleef er alweer rustig onder. "De hele ploeg was verdedigend goed. En er steekt altijd wel iemand bovenuit: Wilhelmsson bijvoorbeeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.