Overzicht huurlingen: goals Vlap en Saief (video)

DINSDAG, 2 NOVEMBER 2021, 20:40 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Op Elias Cobbaut na mocht de voorbije week geen enkele door Anderlecht verhuurde speler een overwinning vieren. Michel Vlap en Kenny Saief kenden wel persoonlijk succes. Beiden vonden de weg naar doel. Het overzicht.

Mustapha Bundu: Aarhus speelde gisteren 0-0 gelijk tegen Odense. Bundu speelde 82 minuten. Afgelopen woensdag in de beker tegen Sonderjyske werd hij in de toegevoegde tijd vervangen. Eerder had hij al geel gekregen. Aarhus verloor met 0-2.

Elias Cobbaut: Zowel donderdag tegen Cittadella als gisteren tegen Vicenza speelde Cobbaut de hele wedstrijd. Parma won twee keer, 1-2 en 1-0. Tegen Cittadella kreeg Cobbaut geel.

Mohammed Dauda: Cartagena verloor met 0-1 van Ponferradina. Dauda werd na 65 minuten naar de kant gehaald.

Aristote Nkaka: Met Nkaka 59 minuten tussen de lijnen verloor Waasland-Beveren dit weekend met 1-3 van Lierse. De laatste twee bezoekende doelpunten viel in de slotminuten.

Kenny Saief: Met een doelpunt van Saief speelde Ashdod 2-2 gelijk tegen Maccabi Haifa. De middenvelder werd na 62 minuten, het stond toen 1-1, wel vervangen. Het was Saief zijn eerste doelpunt voor Ashdod.

Michel Vlap: Ook Vlap scoorde, maar veel leverde dat Twente niet op. De Fries bracht Twente bij PSV 0-1 voor, maar Twente verloor finaal met 5-2. Vlap kreeg ook nog geel en werd na 67 minuten vervangen. De eindstand stond toen al op het bord. Woensdag in de Beker won Twente met 0-2 bij amateurclub Oss 20. Vlap kreeg rust.

Timon Wellenreuther: De doelman kende geen al te blije week. Donderdag verloor hij met Willem II met 3-0 bij RKC voor de Beker, zondag kreeg hij er vijf om de oren in de competitie tegen Utrecht (5-1).

Bekijk hier het doelpunt van Michel Vlap (minuut 3:12)