Mazuch niet mee op stage, De Sutter wel

WOENSDAG, 4 JANUARI 2012, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht vertrekt vandaag naar het Turkse Belek op winterstage. De opvallendste afwezige is Ondrej Mazuch, die nochtans fit is. Tom De Sutter, die weg wil, is er wel bij. De pas gehuwde Matias Suarez sluit later aan.


Volgens Het Nieuwsblad is er geen reden opgegeven voor het thuisblijven van Mazuch. De speler is nochtans weer fit na een adductorenletsel dat hem een half jaar aan de kant hield. De krant suggereert dat er misschien iets speelt op transfervlak. Om die reden blijven ook Chatelle en Badibanga thuis. Kanu mag wel mee, Iakovenko was gisteren nog een twijfelgeval.

Wie ook niet meegaan, zijn de geblesseerden Vargas (knie) en Samuel (enkel). Zij revalideren verder in Brussel. Molins (knie) en Biglia (schouder) zetten hun revalidatie dan weer verder op de stageplaats. Ook Suarez (die volgens sommige bronnen nu ook genoemd wordt bij Arsenal) en De Sutter reizen mee af naar Turkije.

Verder gaan ook de nieuwe Congolezen Mbenza en Patou meer naar Belek, net als de jongeren Praet, Verboom, Lukaku, Kabasele en Lamisha Musonda.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.