Tihinen: "Ik wil achterin leiding geven"

ZATERDAG, 11 DECEMBER 2004, 10:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg is met Anderlecht-Club aan zijn 300e match in onze eerste klasse toe. "Anderlecht speelt thuis, dus is het favoriet", zegt de Zweed in Gazet van Antwerpen.


"Als ik Inter niet meetel zie ik beterschap bij ons. Er is meer balans, maar of we sterk genoeg zijn om Club te verslaan, is ook voor mij een vraagteken. We zitten nog ver van onze beste vorm."

"Bij een draw blijft de achterstand zeven punten, dat is te doen. Maar verliezen we, dan moeten we in de terugronde vier keer meer winnen dan Club. Dat zie ik niet zitten. We moeten dus winnen, er is geen enkele verontschuldiging."

Hannu Tihinen is er alvast weer bij. De verdediger van 28 was lang out met een voetletsel. "Ik train al vier weken, maar speelde nog maar anderhalve match met de tweede ploeg."

"Ik voel me klaar", zegt Tihinen in Het Laatste Nieuws. "De honger om weer een wedstrijd te spelen is bijzonder groot. Eigenlijk vind ik het gek dat er zoveel over mij gepraat wordt. Ik voetbal simpel, ik kan niet zoveel veranderen."

"Ik zag bij sommige goals veel misverstanden. De ene blijft hangen, de andere niet. Dat moet eruit. Ik hoop dat ik achterin wat meer leiding kan geven."



anderlecht-online forum