Van Crombrugge: "Dit doet veel pijn en dat moet"

MAANDAG, 18 APRIL 2022, 21:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een enorm ontgoochelde Hendrik Van Crombrugge stond meteen na de bekerfinale de pers te woord. "Als je in een finale staat en je wint die niet, dan kan je gewoon niet tevreden zijn", klonk het bitter. Van Crombrugge had wel lof en felicitaties voor zijn collega Davy Roef.

"Vandaag moet pijn doen", zo begon Van Crombrugge zijn interview voor de microfoon van Sporza. "Als je in een finale staat en je wint die niet, dan kan je gewoon niet tevreden zijn. Nu zijn de pijn en de teleurstelling heel groot. Laat het maar goed pijn doet, want uit deze momenten kunnen we het meest leren en de meeste progressie maken."

Even leek Van Crombrugge de held van Anderlecht te worden. Hij redde op erg knappe wijze de elfmeter van Ngadeu. "Er moet altijd een held of een antiheld zijn. Als doelman heb je in een penaltyreeks weinig te verliezen. Het is een loterij waarbij het heel moeilijk is om er één te stoppen. Hoed af voor Davy dat hij er twee stopt. Ik gun het hem van harte. Maar jammer voor ons."

Veel tijd om te treuren heeft Anderlecht niet. Zondag al wacht Union voor de eerste match van de Champions' play-offs. "Morgen hebben we een dag vrij. Dan kunnen de emoties tot rust komen. Woensdag moeten we weer vol aan de bak want dan komen de play-offs eraan."
 



anderlecht-online forum