Proto: "Geen probleem met Jovanovic"

DONDERDAG, 1 MAART 2012, 20:05 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto heeft donderdag de pers bijeengeroepen om een woordje uitleg te geven bij zijn reactie van vorige zondag na het gelijkspel tegen Lierse. De doelman van paars-wit benadrukte dat er geen probleem is met Milan Jovanovic.


"Ik wou met mijn interview na de match op Lierse helemaal niet insinueren dat er een probleem was met Jova", aldus Proto. "Ik geef trouwens nooit kritiek op ploegmaats. Dat is niet mijn rol."

Verschillende kranten schreven deze week ook dat het rommelt in de kleedkamer van Anderlecht. Proto is het daar niet mee eens. "Er is helemaal geen sprake van spanning in de groep. Iedereen is anders en daar moet je ook respect voor hebben. Ik ken het temperament van Jova en als hij mij raad kan geven, ben ik de eerste om te luisteren."

Proto is niet van plan om er nog over te praten met Jovanovic. "Ik had in de vestiaire van Lierse al gezegd wat ik te zeggen had. Er is helemaal geen probleem tussen ons. Laat ons dan ook geen polemiek opstarten om een probleem dat er geen is ..."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.