Al Shabab: "Anderlecht, vergeet Preud'homme"

VRIJDAG, 2 MAART 2012, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Onlangs liet Roger Vanden Stock verstaan dat hij graag Michel Preud'homme zou hebben als volgende Anderlecht-coach. De voorzitter van Al Shabab boort die droom resoluut de grond in. "Preud'homme naar Anderlecht? Geen sprake van."


"Michel Preud'homme zal de komende vier, vijf jaar nóóit trainer van Anderlecht zijn", aldus Khaled Al Baltan, de voorzitter van Al Shabab, in Het Laatste Nieuws. "Michel is een vriend van mij. Ik ben zeer tevreden over hem, hij levert fantastisch werk."

"Er valt niet eens te onderhandelen. Ik heb respect voor meneer Vanden Stock, voor Anderlecht, voor hun geschiedenis, voor hun fans, maar langs deze weg wil ik meneer Vanden Stock aanraden om een andere trainer te zoeken. Wij laten Preud'homme nooit vertrekken. Alleen al de gedachte van meneer Vanden Stock zal hem zeer veel geld kosten."

Drie miljoen euro

Alvorens het interview werd afgesloten, voegde ook de ondervoorzitter van Al Shabab nog iets toe. Hij liet verstaan dat als Anderlecht (of een andere club) Preud'homme toch wil aantrekken, dan zal het de contractueel vastgelegde opstapvergoeding moeten betalen. Volgens Arabische bronnen is dit dik drie miljoen euro.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.