Selectie Anderlecht - Cercle Brugge

VRIJDAG, 2 MAART 2012, 16:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs selecteerde na de vrijdagtraining 19 spelers voor de match van zondag tegen Cercle Brugge. Behrang Safari is er opnieuw bij, Guillermo Molins nog niet. "Cercle verdient play-off 1", blikt Jacobs vooruit naar zondag.


"Cercle is één van de drie ploegen - en momenteel overigens de enige uit de top 6 - die ons dit seizoen al wisten te kloppen in de competitie", is Jacobs de heenronde nog niet vergeten. "Cercle draait een goed seizoen, staat intussen op een knappe vierde plaats in de rangschikking en lijkt goed op weg naar kwalificatie voor play-off 1."

Het belooft zondag dus zeker geen gezondheidswandeling te worden voor Anderlecht. Zeker omdat paars-wit de jongste weken in een dipje zit. "Iedere ploeg heeft tijdens een seizoen ups en downs", aldus Jacobs. "Tijdens de thuismatch tegen AZ creëerden we nog tal van kansen, maar waren we niet efficiënt genoeg. Het klopt dat we tegen Lierse te weinig brachten, drie of vier kansen tijdens een match is niet voldoende als je Anderlecht bent."

Nu Safari terug fit is, zit Jordan Lukaku niet meer in de kern. Lukas Marecek sukkelt nog steeds met de knie en is er niet bij. Zijn plaats wordt ingenomen door Kanu, die blijkbaar weer in de gratie van Jacobs is gevallen.

Selectie: Biglia, Canesin, Cordier, Deschacht, Gillet, Jovanovic, Kabangu Kanu, Kljestan, Kouyate, Mbenza, Mbokani, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen, Suarez en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.