Kouyaté: "Spitsen waren bijzonder hongerig"

MAANDAG, 5 MAART 2012, 09:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de schorsing van Juhasz kreeg Cheikhou Kouyaté gisteren Marcin Wasilewski naast zich in het hart van de defensie. Het duo deed het prima, Cercle kreeg amper een kans. "De communicatie in het Frans ging prima", aldus Kouyaté.


“Na een moeilijke periode snakten we allemaal naar nieuw succes”, legde Kouyaté uit waarom Anderlecht zo gedreven voetbalde. “Onze spitsen waren bijzonder hongerig en dat vertaalde zich in deze doelpunten. Hiermee kan je zeggen dat de Europese kater verwerkt is. Nu gaan we nog alles geven voor die laatste twee speeldagen, met een echte vechtersmentaliteit.”

Voor Kouyaté was deze overwinning een afsluiter van een mooie, maar zware week. “Ik was enorm vermoeid na de lange reis van dertig uren vanuit Zuid-Afrika, waar ik was voor mijn eerste selectie bij de Senegalese nationale ploeg, maar eens de match begonnen was, vergat ik mijn zware benen.”

Bron: Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.