Odoi: "Leren leven met rol als invaller"

MAANDAG, 5 MAART 2012, 10:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Denis Odoi kreeg door de schorsing van Juhasz nog eens een basisplaats. De rechtsback speelde hij een degelijke partij. “Alleen was ik soms wat slordig in de passing”, aldus Odoi, die er volgende keer ook weer bij hoopt te zijn.


"Er stond een onuitgegeven verdediging op het veld, want we speelden nog nooit met z'n vieren samen", merkte Odoi op. Maar defensief was het zeker niet slecht. Alleen aanvallend hadden we het even moeilijk."

“Het is natuurlijk niet gemakkelijk als ik maar om de zoveel matchen speel. Ik moet altijd wachten tot er iemand geblesseerd of geschorst is, maar daar heb ik intussen mee leren leven. Al ben ik er niet tevreden mee. Maar aangezien Juhasz ook tegen STVV geschorst is, hoop ik over twee weken opnieuw te spelen”, aldus Odoi.

"Deze zege is een revanche voor de heenmatch, die we met 1-0 verloren. We wisten dat Cercle een muur zou optrekken omdat ze elk puntje kunnen gebruiken voor play-off 1”, aldus Odoi, die ook waarschuwt dat de weg naar de titel nog lang is. “Wij moeten bij de les blijven, er kan ons nog heel veel overkomen. Bovendien is Club Brugge weer in vorm."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.