Suarez verloot 'andere Gouden Schoen'

DINSDAG, 6 MAART 2012, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de huldiging van Matias Suarez in Beerzel maakte Anderlecht ook een actie voor zijn fans bekend. "Ik liet een schoen vergulden voor de Gouden Schoen, maar de andere schoen van dat paar zal ik verloten de fans."


Hoe dit zal gebeuren, legde perswoordvoerder David Steegen (foto) uit. "De winnaar wordt diegene die in één zin op de meest creatieve manier zijn liefde voor Anderlecht betuigt."

Steegen: "Band met supporters versterken"

Het verloten van deze schoen is de eerste actie die kadert in een nieuw initiatief van de club. "Nu de meeste trainingen in Neerpede achter gesloten deuren doorgaan, moeten we op een andere manier de band met onze supporters zien te versterken", legt Steegen uit. "Daarom gaan we vanaf nu steeds meer acties voeren naar onze supporters toe."

Speler van de maand

Eén van de acties wordt het opzetten van een wisselbeker voor de 'speler van de maand'. Wie stemt op de uiteindelijke winnaar, maakt kans op een meet and greet met zijn of haar idool.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.