Musonda Jr.: "Papa wil dat ik hier blijf"

WOENSDAG, 7 MAART 2012, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet alleen Mathias Bossaerts geniet interesse van Manchester City, de Citizens hengelen ook naar Charly Musonda Junior. "Het is niet altijd gemakkelijk om neen te zeggen tegen teams als Barça en Man. City", aldus het toptalent.


De 15-jarige Musonda Junior wordt beschouwd als één van de grootste talenten van Europa. Het is dan ook logisch dat de grootste clubs van Europa hem het hof maken. "Mijn papa wordt elke week gebeld door topclubs", zegt Junior. Vorig jaar heeft hij zelfs zijn nummer moeten veranderen."

"Ja, Barcelona belde ook al en ik ging al op bezoek in Camp Nou. Vorig jaar zag ik zelfs de wedstrijd tegen Shakthar Donetsk. Barcelona is mijn favoriete ploeg, waar ik elke week naar kijk."

"Wil papa opvolgen in eerste elftal van Anderlecht"

Op 15 oktober van dit jaar wordt Junior 16. Pas dan kan hij ergens een contract tekenen, maar de Anderlecht-fans mogen hopen dat hij dit bij Anderlecht zal doen. "Mijn papa heeft liefst van al dat ik bij Anderlecht blijf. Het is ook een droom van mij om mijn vader over enkele jaren op te volgen in het eerste elftal van Anderlecht."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.