Geen Olympische kwalificatiematch voor Kouyaté

VRIJDAG, 9 MAART 2012, 09:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op 23 april speelt Senegal tegen Syrië een wedstrijd met als inzet een ticket voor de Olympische Spelen deze zomer. Anderlecht is echter niet van plan om Cheikhou Kouyaté hiervoor te laten gaan. "De play-offs hebben voorrang."


Deze wedstrijd valt niet op een datum van de officiële FIFA-kalender. Clubs zijn dus niet verplicht hun spelers af te staan. Anderlecht zal dit dus niet doen. "Het is Anderlecht dat Cheikh betaalt, niet Senegal", aldus Herman Van Holsbeeck, die dit gisteren ook liet weten aan de makelaar van Kouyaté. De man begreep dit.

Kouyaté zou het jammer vinden dat hij de wedstrijd moet missen. Zijn familie in Senegal staat onder grote druk. De kersverse international zocht gisteren Ariël Jacobs op om het er nog eens over te hebben. Jacobs lijkt echter onverbiddelijk. "Op zijn positie hebben we niet veel alternatieven", aldus Jacobs. "Maar ik wil hier met Cheikh nog eens een serene discussie over voeren.”

Bron: Het Laatste Nieuws




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.