Kouyaté: "Ik wil CL spelen met Anderlecht"

ZATERDAG, 10 MAART 2012, 16:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Cheikhou Kouyaté wordt de jongste weken gelinkt aan Manchester City. Terwijl sommigen dan gaan zweven, blijft de Senegalees erg nuchter. "Er is niks concreet", zo stelt hij. "Ik blijf volgend seizoen zeker bij Anderlecht."


"De interesse van City doet me zeker niet dromen', zegt Kouyaté in Het Nieuwsblad. "Pas op, het doet me wel plezier en het verbaast me ook wel. Maar ik lees het ook maar in de krant, er is helemaal niets concreet."

Bij City speelt Vincent Kompany. Kouyaté noemt de oud-Anderlecht-speler een voorbeeld. "Hij heeft hard gewerkt om er te geraken en ik moet datzelfde pad volgen. Ik moet fysiek en technisch sterker worden. Ik hoop dat ik blessures vermijd. Hopelijk maak ik mijn dromen waar, als God het wil."quot;

Hoewel de kersverse international van Senegal droomt van de Premier League mogen de fans van Anderlecht voorlopig gerust zijn. "Volgend seizoen blijf ik zeker hier. Ik wil hier de Champions League spelen. Het is belangrijk dat ik vooruitgang blijf maken en vooral blijf spelen. Constant blijven presteren. Over één of twee jaar moet ik het Engelse niveau wel aankunnen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.