Nieuws van op het trainingsveld

ZATERDAG, 10 MAART 2012, 17:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Kouyaté, Mbokani en Kljestan sukkelen met kleine blessures en trainden gisteren niet. Marecek was er wel weer bij, zijn knieblessure lijkt voorbij. De Sutter heeft de looptraining hervat. Vargas' revalidatie zit er ook bijna op.


De Venezolaan is begonnen aan het laatste deel van zijn revalidatie. Hij mag sinds kort lichtjes lopen, fietsen en oefeningen met bal uitvoeren. Of hij in de play-offs nog kan spelen, is niet duidelijk, maar kinesist De Coene liet onlangs ontvallen dat hij hier niet op rekent.

De Sutter moet er wel staan tegen het begin van de play-offs. De laatste twee matchen van de reguliere competitie zal hij waarschijnlijk uit voorzorg nog niet worden ingezet.

Bezoeker Olufade

De training van Anderlecht werd gisteren trouwens bijgewoond door oud-voetballer Adekamni Olufade (o.a. ex-Lokeren, -Gent en -Charleroi). Olufade heeft een jeugdacademie in Togo en wil zelf als coach aan de slag.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.