Safari vreest voor EK door blessure

ZATERDAG, 10 MAART 2012, 17:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Behrang Safari is hersteld van zijn hamstringblessure en zal volgende week tegen STVV door de blessure van Deschacht opnieuw spelen. Toch vreest de Zweed dat zijn blessure hem mogelijk het EK kost.


"Ik was erg ontgoocheld dat ik vorige week moest afzeggen voor het Zweedse elftal", zo vertelt Safari in Het Laatste Nieuws. "Ik had er absoluut bij willen zijn, want het was de laatste interland voor bondscoach Hamren zijn selectie van 23 spelers voor het EK maakt. En Zweden heeft het goed gedaan, want het won met 1-3 in Kroatië«."

"Met Oscar Wendt van Mönchengladbach en Martin Olsson van Blackburn Rovers heb ik nog twee stevige concurrenten. Ik ben niet zeker dat ik straks tot de 23 zal behoren, maar ik hoop het wel. Sinds ik kind was, heb ik altijd naar WK's en EK's gekeken, nu wil ik het zelf zo graag meemaken. Geen idee of het me ook zal lukken."

"Niet erg dat we dit weekend niet spelen"

Wat betreft zijn fysieke paraatheid moeten Zweden en Anderlecht zich geen zorgen meer maken. "Ik heb alweer anderhalve week getraind en voel me fysiek weer goed", aldus Safari. "Maar om eerlijk te zijn vind ik het niet eens zo erg dat er dit weekend niet gevoetbald wordt."

"We hebben twee dagen vrij, dat is een ideale gelegenheid om wat tijd te besteden met de familie en mijn twee zoontjes. Het zijn gelukkige kinderen, maar wel druk. We hebben intussen wat hulp ingeroepen van familie en vrienden. En vanaf twee tot drie nachten voor de match slaap ik in een kamer apart."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.