Wat doen spelers in vrij weekend?

ZATERDAG, 10 MAART 2012, 17:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Omdat er dit weekend niet gevoetbald wordt, genieten de spelers van Anderlecht van twee dagen verlof. Enkel Ronald Vargas moet naar de club komen om te revalideren. La Dernière Heure vroeg aan de rest wat zij dit weekend doen.


Matias Suarez: Brengt met zijn vrouw en hun dochtertje een bezoek aan Barcelona. Ze gaan er shoppen en de stad bezoeken. "En als we tijd hebben, brengen we misschien ook Nou Camp een bezoekje", aldus Suarez.

Dieumerci Mbokani: Trekt met zijn familie naar Parijs. Even dachten ze ook aan Italië, maar Dieu's vrouw Marlene houdt meer van de Franse hoofdstad.

Cheikhou Kouyaté: Ook hij gaat naar Parijs, samen met Diandy en Seck. "We gaan er shoppen en familie bezoeken", laat Kouyaté weten.

Roland Juhasz: Keert twee dagen terug naar Hongarije. "De vluchten komen erg goed uit."

Denis Odoi: Gaat kijken naar de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Freiburg. "Eigenlijk wilde ik naar Porto - Coimbra gaan, maar de vliegtuigen kwamen niet goed uit."

Milan Jovanovic: Blijft gewoon in België«. "Mijn familie is hier, dus we blijven gewoon thuis. Misschien gaan we naar Antwerpen, dat is een mooie stad."

Gillet, Safari, Molins en Deschacht: Blijven gewoon bij hun baby's. "Marie is thuis sinds maandag", aldus Gillet. "Alles gaat goed." Ook Safari geniet gewoon van een rustig weekendje thuis. "We hebben werk genoeg met die tweeling."

Biglia, Proto, Kljestan, De Sutter en Schollen: Blijven gewoon thuis. "We reizen al zo veel", vinden Proto en Biglia. "Ik blijf thuis wat rondhangen en basketbal kijken", vertelt Kjestan zijn plannen. "Er is geen beter plekje dan thuis. Het kost ook minder dan altijd maar te vertrekken als we even vrij hebben", lacht Schollen.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.