Molins: "Hoop op een kans in play-offs"

WOENSDAG, 14 MAART 2012, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillermo Molins maakt steeds meer speelminuten bij de beloften. Hij verteert ze goed en hoopt stilaan op een kans bij de A-ploeg. "Ik zit wel nog maar op 60% denk ik. Ik heb nu vooral speelminuten nodig om matchritme op te doen."


“Tegen Standard trilden mijn benen van vermoeidheid na één helft, maar het gaat steeds beter”, vertelt Molins in Het Nieuwsblad. “Het klopt wel dat ik wat zwaar sta. Ik woog 80 kilogram toen ik geblesseerd raakte, nu weeg ik 89 kilo. Pas op, dat is geen vet hé. Ik won 9 kilogram aan spieren door zo hard te fitnessen. Mijn benen zijn nog nooit zo stevig geweest.”

“Maar om weer helemaal honderd procent te zijn, moet ik eigenlijk nog een vijftal kilo kwijt”, aldus Molins, die hoopt dit seizoen nog te kunnen debuteren voor Anderlecht. ”Natuurlijk zou ik graag kansen krijgen in Play-off 1, maar ik heb nog geen gesprek gehad met Ariël Jacobs. Hij kan mij wel gebruiken op alle offensieve posten.”

Molins blesseerde zich begin juli aan de knie tijdens de eerste oefenwedstrijd van Anderlecht in de voorbereiding. Eind februari maakte hij zijn comeback bij de beloften. Vanavond treedt hij ook aan in het oefenduel tegen Tubeke.

Bron: Het Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.