Gillet wil Champions League met Anderlecht

ZATERDAG, 17 MAART 2012, 10:21 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet is aan een serieuze verandering in zijn leven bezig. Hij scoort meer dan vorige jaren, liet zijn haar kort knippen en werd vader. Enkel Anderlecht was de constante factor in zijn leven.


Het scheelde misschien niet veel of Galatasaray was zijn nieuwe ploeg deze zomer, waar hij veel meer kon verdienen. Hij wil zelf alvast niet in een uithoek van de wereld gaan spelen zoals Legear. Dat is een te grote stap met een klein kind.

"Het klopt dat Galatasaray deze winter erg geïnteresseerd was. Ik heb met vertegenwoordigers van de club gesproken en ik kon er veel meer verdienen dan bij Anderlecht. Bovendien lijkt Istanbul mij ook een toffe stad, maar de tijd was nog niet rijp voor een vertrek. Ik heb tot 2016 bijgetekend bij Anderlecht en ben hier heel gelukkig. Als ik hier goed blijf presteren, zal ik deze zomer een luxekeuze hebben."

Of hij een vertrek in juni uitsluit of niet?

"Als we kampioen spelen, wil ik heel graag de Champions League spelen met Anderlecht. En wie straks wil vertrekken, zal moeten schitteren in Play-off 1. De Champions League kan toppers als Mbokani, Juhasz en Biglia wel overtuigen om hier te blijven. Alleen bij Suarez is het volgens mij 90 procent zeker dat hij vertrekt. Het kan niet dat hij geen voorstel krijgt van een grote topclub."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.