Jacobs vreest operatie voor Suarez

ZATERDAG, 17 MAART 2012, 11:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs vertelde gisteren op zijn persbabbel dat Matias Suarez sukkelt met een ontsteking aan de patellapees. "Hem morgen laten spelen zou een risico zijn" weet Jacobs. Hij vreest dat de spits mogelijk onder het mes moet.


"Het gaat om een hardnekkige blessure. En de volgende stap bij deze blessure is een operatie", zo vertelde Jacobs. "Met deze blessure spelen op een synthetisch veld is een risico." Jacobs zal Suarez dan ook waarschijnlijk aan de kant laten tegen STVV. Canesin lijkt zijn logische vervanger.

Dokter Huylebroek: "Kans op operatie is klein"

Dokter José Huylebroek Anderlecht stelt zijn coach echter gerust. "Het risico dat Mati geopereerd moet worden, is relatief klein", zegt Huylebroek. "Ariël Jacobs heeft in die zin gelijk, dat een operatie de ultieme oplossing is als de blessure resistent blijft."

"Veel volleybalspelers spelen een heel seizoen met een patellapeesontsteking en laten zich na het seizoen opereren. Het is wel een blessure die we elke week met een echografie moeten opvolgen, maar in het geval van Suarez is het risico op een operatie relatief klein."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.