Kabasele en Badibanga misdragen zich

ZATERDAG, 17 MAART 2012, 12:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nathan Kabasele en Ziguy Badibanga hebben het verkorven bij de clubs die hen huren van Anderlecht. Beiden vallen om disciplinaire redenen dit weekend naast de kern. Westerlo wil Kabasele zelfs direct terugsturen naar Brussel.


Westerlo zal het morgen tegen Genk doen zonder de 18-jarige spits die het sinds januari van Anderlecht huurt. Hij kwam al meermaals te laat op training en ook zijn ingesteldheid zou niet goed zijn. Westerlo wil hem liefst van al onmiddellijk laten terugkeren naar Anderlecht, maar dat ziet paars-wit niet zitten. Men vreest dat Dieumerci Mbokani, de nonkel van Kabasele, dan zou ontsporen.

Kabasele lijkt zich alvast van geen kwaad bewust. "Ik ken de reden van mijn niet-selectie niet en heb ook niets van de coach gehoord. Ik denk dat mijn niet-selectie slechts tot één match beperkt blijft. Ik hoop nog altijd in de basisploeg van Westerlo terug te keren. Ik ga mijn manager eens bellen."

"Niet tevreden over inzet Badibanga"

Ook Ziguy Badibanga valt dit weekend naast de kern bij zijn club. "Ik ben niet tevreden over zijn inzet op de trainingen", legt De Graafschap-coach Richard Roelofsen uit op de website van de Nederlandse club. "De maatregel om hem niet te selecteren past in de 100 % betrokkenheid die wij eisen. De rest van de technische staf staat achter dit besluit."

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.