"Te weinig variatie om STVV te verrassen"

ZONDAG, 18 MAART 2012, 17:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht beleefde geen al te leuke namiddag op Staaien, dat zag ook Ariël Jacobs. "Als je komt om te winnen en je haalt maar één punt, dan ben je altijd ontgoocheld", zo vertelde hij voor de micro van Sporza Radio.


"Zowel het resultaat als de manier waarop we speelden, hebben me ontgoocheld. Na de 1-1 probeerden we nog te gaan voor de drie punten, maar we creëerden te weinig doelgevaar", aldus Jacobs. "We legden te weinig variatie in ons spel om STVV te ontmantelen."

"We speelden met een 4-4-2 waarbij we probeerden de flankverdedigers vaak te laten mee schuiven. Dat we dan ruimte zouden weggeven aan Reza wisten we. Het probleem was echter dat de laatste pass vaak niet goed was en dat we ook veel onnauwkeurige voorzetten trapten."

Tot slot ging Jacobs nog even in op de elleboog van Wasilewski. "Ik zag net de beelden en je kan er niet naast kijken he. Het was lang geleden dat we hem nog zo'n fout zagen maken, maar dit kan je wedstrijd hypothekeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.