"Biglia: "We misten Juhasz en Suarez"

MAANDAG, 19 MAART 2012, 09:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia scoorde tegen STVV zijn tweede doelpunt van het seizoen. De Argentijn speelde ook een goede wedstrijd. "Maar wat helpt het ons vooruit dat ik sterk presteer als we als ploeg de drie punten niet pakken?"


"Ik ben ontgoocheld, zwaar ontgoocheld, vooral omdat we de eerste helft superieur waren en de match in handen hadden. We hadden gewoon moeten doordrukken en de tegenstander in de tang houden", vertelde Biglia na de partij.

Ook het tweede tegendoelpunt stemt Biglia tot ongenoegen. "Ook al speel je haast de volle 90 minuten op de helft van de tegenstander, in die omstandigheden moet je zeker in de verdediging voortdurend alert blijven. En dat moeten niet alleen de verdedigers, maar de hele ploeg."

"Suarez kon slot ontgrendelen"

Biglia wees verder ook op het gemis van Juhasz en Suarez. "In verdediging is Juhasz de leider én de organisator en als het spel dicht zit, konden we de voorbije wedstrijden telkens rekenen op een flits van Suárez."

"Sint-Truiden stond vandaag defensief zeer goed opgesteld. Er stond een blok voor Verhulst en de posities werden telkens goed overgenomen. Suárez had dat slot misschien kunnen ontgrendelen."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.