Delorge: "Wat bezielde Wasilewski?"

MAANDAG, 19 MAART 2012, 11:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De elleboog van Marcin Wasilewski in het gezicht van Peter Delorge zorgde voor zware verontwaardiging bij STVV. "Dit was er gewoon over", aldus Delorge. Technisch directeur Jan-Pieter Martens vraagt een zware schorsing.


"Ik weet niet wat Wasilewski bezielde. Was hij gefrustreerd door de achterstand? Ik weet het niet. We hadden al wat getrokken en geduwd bij corners. Daar heb ik geen probleem mee, dat hoort bij voetbal. Maar dit... Nee sorry, dat is er gewoon over", zo vertelde Delorge na zijn terugkeer uit het ziekenhuis.

"Ik zag dat Wasyl op me afstormde, puur en alleen om me een "doef" te verkopen. Gelukkig kon ik me nog net een beetje draaien, want anders was het misschien nog veel erger afgelopen." Meer dan een barst in de neus hield Delorge gelukkig niet over aan de charge va Wasyl. "Ik heb zelfs geen hoofdpijn. Ik voel me al bij al prima. Al is dat morgen misschien anders."

Martens: "Acht matchen schorsen graag"

Technisch directeur Jan-Pieter Martens van STVV hoopt dat het bondsparket Wasilewski een stevige schorsing oplegt. "Voor de toekomst van mooi voetbal is het te hopen dat Wasilewski zwaar geschorst wordt. Minstens 8 matchen. Het is schandalig wat hij deed. Hij leek wel Mike Tyson."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.