Wasyl excuseert zich, maar krijgt fikse boete

MAANDAG, 19 MAART 2012, 11:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Via de website van Anderlecht heeft Marcin Wasilewski zijn excuses aangeboden voor zijn elleboog. “Het was een onbezonnen actie. Ik heb echt spijt van wat ik gedaan heb”, aldus de Pool. Anderlecht geeft hem ook een stevige boete.


"Hoewel ik hem niet moedwillig heb willen kwetsen, besef ik dat mijn actie echt niet kan. Ik ben een winnaar en die ingesteldheid heeft me gisteren parten gespeeld”, aldus Wasilewski. "Ik hoop dat Peter Delorge snel beter wordt en ik bied hem mijn excuses alvast langs deze weg aan. Ik zal hem ook persoonlijk contacteren. Ik ben goed geplaatst om te weten hoe het voelt om slachtoffer van agressie te zijn. Het spijt me echt."

De kans bestaat dat Wasilewski alsnog geschorst wordt voor zijn daad. "Ik zal mijn straf aanvaarden en mij schikken naar de hoge boete die Anderlecht mij opgelegd heeft. Ik besef dat mijn gedrag onwaardig is voor een speler van deze club." De boete die Wasilewski moet betalen, zal volledig gaan naar de RSCA Foundation Constant Vanden Stock. Die zal het geld besteden aan een goed doel.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.