Selectie Anderlecht - Zulte Waregem

DINSDAG, 20 MAART 2012, 20:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht sluit morgen de reguliere competitie af met een thuismatch tegen Zulte Waregem. Ariël Jacobs kan voor deze partij opnieuw rekenen op Juhasz, die terugkeert uit schorsing. Suarez is er door een knieblessure niet bij.


"Er is niet echt een verbetering merkbaar", vertelde Jacobs vanmiddag over de patellapeesontsteking van Suarez. "Iedereen weet dat een ontsteking niet zomaar weggaat en overigens ook heel snel kan terugkeren. Hopelijk gaat het beter binnen dit en tien dagen."

In vergelijking met de match van zondag op STVV zit Tom De Sutter terug bij de kern. De spits is hersteld van zijn knieblessure en deed al matchritme op bij de beloften. Guillermo Molins, die gisteren 77 minuten speelde met de beloften, is niet geselecteerd. Ook Jordan Lukaku en de gecontesteerde Marcin Wasilewski zijn er morgen bij.

Selectie: Biglia, Canesin, Cordier, De Sutter, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kabangu, Kljestan, Kouyate, Lukaku, Mbenza, Mbokani, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.