Foket verkiest AA Gent boven Anderlecht

DONDERDAG, 22 MAART 2012, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Foket zal komende zomer niet naar Anderlecht verhuizen. Het 17-jarig talent van Dilbeek Sport traint sinds vorig jaar geregeld mee met Anderlecht, maar heeft nu een contract voor twee jaar getekend bij AA Gent.


Nochtans wilde Anderlecht hem, net als Club Brugge, graag inlijven na dit seizoen. "Maar in februari kreeg ik een telefoontje van AA Gent. Het maakte de keuze nog moeilijker. Ik heb met alle clubs vele gesprekken gevoerd. Maar misschien zijn het wel mijn studies die de doorslag hebben gegeven", aldus Foket in Het Laatste Nieuws.

"In Gent zou ik studies handelsingenieur of handelswetenschappen kunnen beginnen. De universiteit ligt op een boogscheut van het trainingsveld. Ik ben ook een supporter van Anderlecht, maar dit mocht geen invloed hebben op mijn keuze. Ik mocht tijdens de gesprekken met AA Gent ook al de leuke sfeer van de club opsnuiven."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.