"Wedstrijd geanalyseerd tot één uur 's nachts"

VRIJDAG, 23 MAART 2012, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Lukaku was woensdag een erg fiere vader toen ook zijn tweede zoon debuteerde voor Anderlecht. Hij was er echter niet bij. "Mijn vrouw was wat ziek en ik had niet verwacht dat Jordan zou spelen."


"Dat Jordan verkozen werd boven Odoi is wel een teken van vertrouwen. Ik was in de zevende hemel en herbeleefde het debuut van Romelu op Standard", aldus Roger Lukaku in Het Nieuwsblad.

"Toen Jordan thuiskwam, heb ik hem gefeliciteerd, maar ik heb hem ook meteen op een drietal positionele foutjes gewezen. We hebben zijn wedstrijd nog tot na één uur 's nachts zitten analyseren. In tegenstelling tot Romelu praat Jordan normaal niet graag over zijn prestatie, maar nu accepteerde hij de kritiek."

"Spelers als Jordan vind je niet veel"

Roger wijst er ook op dat Jordan een andere persoonlijkheid heeft dan zijn broer Romelu. "Jordan heeft soms een explosief karakter. Hij zegt altijd wat hij denkt, zelfs als dat bepaalde mensen ambeteert. Ik vind dat gezonder dan alles opkroppen en dan plots ontploffen, zoals Romelu soms doet. Maar Jordan is geen slechte jongen. Sinds hij in de A-kern zit, zei hij nooit iets verkeerds over de trainer."

Vorige week liet Herman Van Holsbeeck verstaan dat Anderlecht binnenkort gaat samenzitten met de familie Lukaku. "Hoewel veel ploegen geïnteresseerd zijn, wil hij bij Anderlecht blijven. Hij heeft nu begrepen dat hij het potentieel heeft om titularis te worden. Hij is een linksback met offensieve kwaliteiten en dat vind je niet zo vaak meer."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.