"Praet kan het maken zonder uitleenbeurt"

ZATERDAG, 24 MAART 2012, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck is verheugd dat Dennis Praet zijn contract heeft verlengd. "Hij is één van onze grootste talenten. Dit is een bewijs van de nieuwe politiek van de club: vertrouwen geven aan de eigen jeugd."


"Dennis heeft intussen al bewezen dat hij uit het goeie hout gesneden is en we denken dat hij naar de toekomst toe één van de sterkhouders van het nieuwe Anderlecht kan worden", aldus Van Holsbeeck op RSCA.be.

"De club is alvast niet van plan de voetballer komend seizoen uit te lenen. "We zijn ervan overtuigd dat Dennis het kan maken zonder uitleenbeurt", geeft Van Holsbeeck aan. "Het is eerder de bedoeling om elke zes maand een evaluatie te maken van de situatie, niet om hem uit te lenen."

Contract later nog verlengen

Praet heeft zijn contract nu verlengd tot 2015. Het is de bedoeling hier later nog wat bij te doen. "Omdat hij nog geen 18 is, kunnen we niet langer dan drie jaar verlengen", aldus Van Holsbeeck. "Maar het is wel onze bedoeling en de wil van alle partijen om dit contract in de toekomst nog verder uit te bouwen."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.