Preud'homme: "Interesse Anderlecht flatteert me"

MAANDAG, 26 MAART 2012, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is geen geheim dat Michel Preud'homme eerste keuze is om Ariël Jacobs op te volgen mocht die na dit seizoen stoppen als Anderlecht-trainer. In La Dernière Heure reageert Preud'homme op de interesse.


"Het enige wat ik kan zeggen is dat ik geflatteerd ben", aldus Preud'homme. "Net als toen Club Brugge me polste na het ontslag van Adrie Koster in oktober. Dit toont dat beide clubs me volgen en ik waarschijnlijk dus een goede coach ben."

LDH wilde ook weten of Preud'homme al contact heeft gehad met Anderlecht. "Sta me toe daar niet op te antwoorden. Dit is veel te delicaat", aldus de coach van het Saudische Al Shabab.

Afkoopsom van 3,5 miljoen euro

Al Shabab is alvast niet van plan zijn coach te laten gaan. Het denkt er nu al aan op de optie in het contract van Preud'homme te lichten en hem een vierde seizoen aan de club te binden. "Ik zou dan wegkunnen voor een bedrag dat overeenkomt met mijn salaris en dat zal binnenkort wellicht 3,5 miljoen euro bedragen.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.