Club en Anderlecht volgen dezelfde spelers

DINSDAG, 27 MAART 2012, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Club Brugge staat op het punt op de 19-jarige Filip Kostic aan te trekken als opvolger van Nabil Dirar. De speler van Radnicki Kragujevac werd in december ook gevolgd door Anderlecht, zei de sportief directeur van Radnicki toen.


"We willen hem enkel laten gaan als we ervoor krijgen wat we willen. Onze prijs is twee miljoen euro", zo klonk het in december. Behalve Anderlecht toonden toen ook Tottenham, Porto, Udinese en Groningen interesse. Deze lijken allen achter het net te vissen want Kostic zou eind deze week voor vier jaar tekenen bij Club Brugge.

De tweede speler die de nummers één en twee in België volgen is Markus Henriksen. Deze 19-jarige Noorse international van Rosenborg stond in januari al erg dicht bij Club Brugge, maar blies de transfer in extremis zelf af. Club blijft hem echter volgen en scoutte hem zondag. Ook een scout van Anderlecht was bij deze wedstrijd aanwezig, mogelijk ook voor Henriksen.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.