Veselinovic: "Betere speler geworden bij KVK"

WOENSDAG, 28 MAART 2012, 09:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dalibor Veselinovic mag zich opmaken voor een terugkeer naar Anderlecht. "Dat is inderdaad wat Herman Van Holsbeeck aan mijn manager liet weten", vertelt de Serviër. "Anderlecht is tevreden over de vooruitgang die ik boekte."


“Ik ben bij Kortrijk inderdaad een beter speler geworden”, aldus Veselinovic. “Mijn doel was om tien keer te scoren en dat is me gelukt. De komende wedstrijden wil ik dat aantal nog wat opdrijven.”

"Wil geen situatie zoals De Sutter"

Het was voor Veselinovic nochtans een ontgoocheling dat hij in augustus werd uitgeleend. “Ik wilde inderdaad niet weg. Ik vond zes maanden tekort om mij te bewijzen, zeker omdat ik in die periode ook sukkelde met een blessure. Maar toen Mbokani kwam, begreep ik dat ik best vertrok.”

Volgend seizoen komt hij met gezonde ambitie terug naar Anderlecht. “Geen probleem als ik het seizoen op de bank begin. Ik begrijp dat Mbokani een streepje voor heeft. Maar ik wil niet in dezelfde situatie als De Sutter verzeild raken. Ik ben ambitieus, ik wil spelen en zal mezelf hiervoor tot het uiterste inzetten.”

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.